Ekipa U13 je danes gostovala na Vidmu. Že pred tekmo se je vročica v ekipi stopnjevala saj so bili fantje in Lara odločeni, da z zmago ponovno zasedejo vrh lestvice. Kljub temu, ali pa ravno zaradi tega, so naši tekmo začeli plaho in nervozno. Podaje so bile nepovezane, manjkalo je tudi nekaj tiste borbenosti, ki je našo ekipo krasila skozi celo jesen. Kljub temu so naši imeli več od igre in po lepi podaji, je Žan dosegel krasen gol z glavo. Navijači smo se oddahnili saj se je napetost naselila tudi na tribuno. Igra je bila nekoliko bolj podobna tisti “naši”, potem pa je v zadnji minuti polčasa sledil šok in izenačenje.
V drugi polčas so naši upi šli bolj odločno in z dvignjenimi glavami. Borbenost je bila spet tista prava in sledil je prvi letošnji gol Mihata.  Lepo podajo je v stilu pravega napadalca sprejel in rutinirano poslal žogo v mrežo. Sledile so naše minute, kjer so si naši nogometaši priigrali veliko lepih priložnosti. Nekatere so bile tako lepe, da je bilo skoraj težje zgrešiti kot zadeti, vendar žoga nikakor ni hotela v gol. Kljub vsem tem priložnostim se tokrat ni izkazalo pravilo “kdor ga ne da, ga dobi” in zmaga je odšla v Gorišnico.
Na roko je našim nogometašem šel tudi neodločen rezultat ekipe Zavrč-Cirkulane in naši so sedaj sami na vrhu lestvice. Bravo dečki, samo največji zmagujejo tudi z nekoliko slabšo igro!