Dobrodelni turnir odlično uspel

V Športnem parku v Gorišnici je bil včeraj odigran dobrodelni nogometni turnir “DANES OTROCI IGRAMO ZA OTROKE”, ki je potekal v organizaciji Šole nogometa Gorišnica. Na turnirju so sodelovale ekipe NŠ Grajena, ONŠ Hajdina, NŠ Korant ter domača ŠN Gorišnica. Tekmovalo se je v selekcijah U9, U11 in U13. V prvem planu tokrat ni bil tekmovalen naboj, temveč je bila to dobrodelnost. S prostovoljnimi prispevki udeleženih nogometnih šol, staršev in prijateljev nogometa smo v dobrih dveh urah zbrali 1.170 €. Ta denar bomo nakazali dobrodelnemu društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki, ki se je tako izkazalo pri zbiranju denarja za Krisa. Prepričani smo, da bo denar šel v prave roke.

Posebna zahvala za tako uspešen dobrodelni turnir gre našim prijateljem: FEROJU in njegovima dvema ekipama (Sašo in Danilo), ki so se samoiniciativno odzvali in pripravili pravo veselje za otroke s pripravo palačink, vafljev ter krompirja, Vinogradništvu Cvitanič in Penina Cvitanič, ki sta poskrbela, da smo pili odlično radensko 😂😂, Hotelu Botra za okusne rebrca, Pekarni TINA iz Gorišnice za topli kruh, mesarstvu Valenko za kuhane hrenovke ter Sandiju Kelneriču za podarjen pano, ki je dal piko na i našemu turnirju.
Seveda pa gre zahvala tudi vsem gledalcem, ki so s svojim prispevkom dokazali, da zmoremo.
velik Hvala pa tudi nastopajočim nogometnim šolam, ki so se takoj odzvali našemu povabilu in prijavnino donirali v dobrodelne namene ter sodnikom, ki so prišli brezplačno sodit vse tekme!

Na koncu se vodstvo Šole nogometa Gorišnica zahvaljuje tudi vsem našim staršem, ki so priskočili na pomoč pri sami izvedbi turnirja. Po zaključku samega turnirja je padla odločitev, dobrodelni turnir pod sloganom: DANES OTROCI IGRAMO ZA OTROKE bo v Gorišnici postal tradicionalen!

 

.