Še ena vrhunska tekma naših mlajših dečkov

Danes je naša ekipa U13 odigrala tretjo prvenstveno tekmo, na Grajeni. V odličnih pogojih za igro so naši začeli odločno in takoj pritisnili na nasprotnikov gol. Sledilo je nekaj napadov brez priložnosti, nato pa je na sceno stopil Gal in odločno prodrl po boku. Preigral je dva domača igralca in lepo zadel v zgornji vratarjev kot. Sledil je še odločnejši napad na gol nasprotnika in rezultat le tega so bili še tri žoge v mreži Grajene. V prvem polčasu so si domači priigrali le eno zrelo priložnost, a je bil naš vratar uspešnejši od napadalca domačinov.
V drugem polčasu je naš trener zamenjal 6 igralcev iz prve postave, ki so se tudi dobro kosali z domačimi nogometaši. Žal naša ekipa z Laro na čelu v tem obdobju ni imela sreče. Veliko strelov je namreč zletelo za nekaj centimetrov mimo vrat ali pa jih je vratar ubranil.
V zadnjem delu tekme so naši zadeli še dvakrat, domačinom pa je le uspelo ublažiti poraz. Tako se je tekma končala z rezultatom 1:6 za ekipo Gorišnice. Gal je vpisal svoj prvi “hat trick” v sezoni, ostale zadetke pa so za Gorišnico prispevali še Nino, Žiga in Jaka.