Kakšna predstava naših fantov na domači zelenici

Že sam naslov pove, da so naši fantje selekcije U13 znova navdušili. Danes so odigrali tekmo z vrstniki iz Vidma, ki slovijo kot zelo trd nasprotnik. Tako je kazalo tudi na začetku srečanja, ko so stisnili domače igralce v obrambo in pretili z vseh strani. Po zaslugi borbenosti in nepopustljivosti je naša obramba zdržala vse napade nasprotnika. Kmalu pa se je slika na terenu začela spreminjati. Domači nogometaši so bili vse bolj pogumni in kmalu so prevzeli pobudo. Vrstili so se napadi na gostujoča vrata in v enem izmed njih so gostje naredili prekršek za najstrožjo kazen. Nino je to darilo suvereno izkoristil in povedel domače v vodstvo. Vodilni zadetek domače fante ni uspaval, ampak jim je dal še dodatne energije. Plod te je bil tudi drugi zadetek, ki ga je dosegla Lara. To je bil tudi končni rezultat prvega polčasa.
V drugem se je igra domačih še stopnjevala in rezultat je bil kmalu povišan na 5:0. V tem času sta zadela Žan in Jaka, enega pa so si gostujoči zadali sami. Do konca tekme je sledilo nekaj priložnosti na obeh straneh in iz ene so gostje uspeli znižati rezultat. Kaj več pa jim naši fantje niso dovolili.
Torej za nami je še ena odlična tekma naših fantov, ki dokazujejo, da je nogomet kolektivni šport in da lahko kompaktna ekipa brez izrazitega posameznika premaga vsakogar.
Upamo lahko, da bodo še velikokrat odmevale pesmi iz naše slačilnice, katere naši fantje pojejo po vsaki zmagi! Bravo!