1. dan priprav na Rogli

Po prihodu na Roglo so nas gostitelji takoj presenetili saj smo že imeli pripravljene bungalove in smo se lahko brez težav pripravili na prvi trening. Fantje so na trening zelo zavzeto delali, se učili novih prvin nogometne igre ter se ob tem tudi zabavali.
Fantje so bili navdušeni tudi nad družbo, ki so jo imeli ob igrišču. Tu namreč trenira tudi članska košarkaška ekipa Cedevita Olimpija, ki ima kar nekaj članov naše zlate generacije košarkarjev.
Prav njihovem fizioterapevtu se zahvaljujemo, da je pregledal našega mladega nogometaša, ki si je poškodoval koleno. Z njegovimi nasveti smo poškodbo sanirali in Luka že lahko trenira naprej.
Nas drugem treningu smo zgodbo nadaljevali tudi z posebnim treningom z vratarji, ki so bili zelo veseli, da se je njihov trening ponovno začel.
Vse naše fante moramo pohvaliti za izredno poslušnost, disciplino in zagnanost, tako na treningih kot v restavraciji in tudi v bungalovih. Delujemo kot ena velika družina, kar je tudi namen takih priprav kot jih imamo letos na Rogli.