Tudi z Grajene s pokaloma

Za zadnji turnir letošnje sezone smo v naši Šoli nogometa Gorišnica izbrali turnir na Grajeni. V nedeljo, 23. 6. 2019, so v dopoldanskem času nastopale selekcije U9 in U11, popoldan pa še U13. Tokrat so naši mladi nogometaši U9 nekoliko slabše odigrali turnir od prejšnjih in tekmovanje končali v predtekmovanju. Seveda to ne zmanjša uspehov, ki so jih imeli v letošnji sezoni. Upamo, da bodo z razvojem nadaljevali tudi v prihodnje, ko bo ekipa tekmovala  v selekciji U11.
Ekipa U11 je turnir odigrala nekoliko bolje in z malo več sreče in zbranosti bi tudi s tokratnega tekmovanja lahko odšli s pokalom. Tako pa so zasedli 4. mesto. Tudi večina nogometašev te selekcije bo v naslednji sezoni igrala stopničko višje, pri U13.
Selekcija U13 bi morala začeti s tekmovanjem ob 15. uri, vendar zaradi odpovedi več igralcev, trenerju ni uspelo sestaviti ekipe, da bi tekmovali na turnirju. S tem se niso strinjali pri ekipi U11, ki so medtem že zaključili tekmovanje. Skupaj s starši smo se dogovorili, da bodo odigrali namesto njihovih starejših kolegov in tako rešili čast naše šole ter zmedo organizatorja, ki je že imel sestavljen razpored. S pomočjo Miha K. in Miha V. ter Vala in Jaka iz selekcije U13 smo sestavili borbeno ekipo, ki je pustila srce na igrišču. Kljub temu, da so igrali proti nasprotniku, ki je bil večinoma dve leti starejši, so prikazali všečne igre in bili za to nagrajeni s pokalom za tretje mesto. Urban pa je bil še tretjič v tej sezoni proglašen za najboljšega vratarja turnirja. Bravo fantje, Lara in starši selekcije U11, da ste razumeli nastalo situacijo ter bili pripravljeni pomagati.
Sedaj sledijo počitnice in vsem mladim nogometašem in nogometašicam želimo obilo veselja in razigranosti med zasluženim odmorom. Vidimo se ponovno avgusta, ko se bomo kmalu po začetku treningov odpravili na letne priprave.