Odličen izkupiček naših selekcij na turnirju Golgeter Hajdina

V nedeljo, 16. junija, so se selekcije U7, U9 in U11 udeležile močnega turnirja ONŠ Golgeter Hajdina, ki je potekal v Gerečji vasi.
Naši najmlajši nogometaši so tekmovanje začeli bolj zaspano in okusili dva začetna poraza. Potem so se fantje razigrali in prikazali zelo všečne igre. Tako so v konkurenci 10 klubov zasedli odlično peto mesto. Po končanem tekmovanju so prejeli medalje in se veselili skupaj z vrstniki ostalih klubov.
Tudi selekcija U9 je turnir začela nekoliko rezervirano in po prvih dveh tekmah eno izgubila in eno remizirala. Potem so se fantje zbrali, zaigrali tako kot na zadnjem turnirju v Miklavžu ter vse naslednje tekme suvereno odigrali in jih tako dobivali eno za drugo. Tako je bilo vse do konca turnirja, ko so v finalu zanesljivo premagali ekipo Vidma in na veselje vseh nas, navijačev, dvignili zaslužen pokal za osvojeni turnir. Zraven tega pa je bil Enej še nagrajen za svoje odlične partije s pokalom za najboljšega strelca.
Gremo še k selekciji U11. Naša ekipa je v konkurenci 12 klubov začela odlično in prvi dve tekmi končala v svojo korist. Sledila je tekma z Aluminijem, ki je odločala o prvem mestu v skupini. Naši fantje skupaj z Laro so tekmo odigrali odlično, borbeno, z veliko kombinatorike in z zelo razpoloženim Urbanom v vratih. Nanizali so si kar nekaj priložnosti, vendar tokrat sreča ni bila na njihovi strani. Ravno obratno je bilo pri nasprotni ekipi, ki je zadela po srečnem odbitku v našem kazenskem prostoru. Tako je naša ekipa z minimalnim porazom zasedla drugo mesto. V četrtfinalu jih je tako pričakala ekipa Podvincev. Po odlični predstavi in srčni igri so se zmage veselili naši otroci in se uvrstili v polfinale. Tam so se pomerili z ekipo iz Rogatca, ki je skozi celi turnir prikazala najboljše igre in tudi našo ekipo izločila iz boja za osvojitev turnirja. V tekmi za tretjo mesto so se naši srečali z tradicionalno neugodno ekipo Grajene. Tekma je bila zelo enakovredna, borbena in z veliko priložnostmi na eni in drugi strani. Oba vratarja sta se izkazala z nekaj odličnimi obrambami in tekma se je končala brez zmagovalca. Sledili so kazenski streli, kjer je na sceno ponovno stopil naš vratar Urban in z dvema ubranjenima streloma priboril tako željen pokal. Hkrati pa je bil za odlične obrambe nagrajen tudi s pokalom za najboljšega vratarja. Seveda pa gre pohvala vsem fantom in Lari za res odlične borbe in prikazane igre.
Na koncu moramo pohvaliti tudi organizatorja turnirja, ONŠ Golgeter iz Hajdine, saj je bil turnir organiziran na res visoki ravni.
Našim nogometnim upom pa še enkrat vse čestitke za prikazane igre. Navijači smo bili zelo ponosni na vse vas!