Category Archives: TEKME 2017/18

 • -

U9 prvenstvo – 14. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sobota 26.5.2018
Gorišnica 10.30

 

GORIŠNICA  : ALUMINIJ 

 

o tekmi:

To soboto smo odigrali zadnjo prvenstveno tekmo v sezoni 2017/2018 proti zelo močni in kvalitetni ekipi Aluminija. Sončno vreme nam je ugajalo, pogoji za igro so bili optimalni.

V prvem polčasu so gostje takoj začeli napadati na naša vrata. V tej fazi igre je imel naš vratar veliko dela. Gostje so v eni izmed akcij tudi rezultatsko povedli. Naši igralci so se otresli pritiska gostov in se borili kolikor se je pač dalo. Borbenost in vztrajnost naših fantov je bila nagrajena tudi z zadetkom. Tempo katerega so narekovali gostje do konca prvega polčasa nismo mogli slediti in nasprotnik je prišel do rezultatske prednosti.

Drugi polčas smo odigrali zelo dobro in nekajkrat zadeli tudi gol. Naša igra je potekala po bokih in tako Filip na desni kakor tudi Vid na levi strani sta večkrat prebila nasprotnikovo obrambo. Žal do pozitivnega rezultata nismo prišli, saj smo v obrambi naredili preveč napak, ki jih je nasprotnik uspel izkoristiti. Čestitke igralcem za srčno in borbeno igro, tokrat se niso ustrašili nasprotnika, kakor so se ga v jesenskem delu tekmovanja, ko smo igrali na Kidričevem.

Po končani tekmi smo čestitali nasprotniku, pozdravili naše občinstvo, ki so nas tudi na tej tekmi spodbujali, zato jim obljubljamo za naslednjo tekmovalno sezono še boljšo igro.

IGRALCI:
Rok, Benjamin, David C., David K., Jaka Ž., Filip, Jurij, Vid, Gašper

 

trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 13. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

ponedeljek 21.5.2018
Gorišnica 17.00

 

DRAVA :  GORIŠNICA  

 

o tekmi:

V lepem in sončnem vremenu, smo se odpravili na Ptuj in odigrali prvenstveno tekmo trinajstega kroga z vrstniki ptujske Drave.

Prvi polčas je bolj obetavno začela domača ekipa, že v zgodnji fazi igre so prišli do prednosti. Mi smo poskušali rezultat izenačiti toda v zaključku akcij nismo bili učinkoviti. Nekajkrat smo zapravili še tisto kar je bilo skoraj nemogoče zgrešiti. Nasprotna ekipa je do konca prvega polčasa zadela nekaj krat. Mi smo uspeli enkrat zatresti mrežo nasprotnika.

Drugi polčas smo začeli zelo dobro, nasprotniku smo hitro odvzeli žogo in zadeli cilj. V tej fazi igre smo bili boljši in ustvarjali priložnosti, toda podobno kot v prvem polčasu naši igralci niso bili natančni pri zadevanju gola. Borili smo se do zadnje minute, toda tokrat je nasprotna ekipa uspela zadeti cilj večkrat kot mi. Kljub temu, da smo drugi polčas odigrali zelo dobro nam rezultatsko ni uspelo nadigrati nasprotnika. Po končani tekmi smo nasprotni ekipi podali roko in čestitali za dosežen rezultat. Na koncu smo za trening izvajali še kazenske strele. Tukaj sta se izkazala naša vratarja – oba sta obranila kar nekaj strelov. Pozdravili smo tudi naše navijače, ki so nas spodbujali skozi celotno tekmo.

 

VRATARJI:
Rok, Benjamin

IGRALCI:
Jaka Ž, Jaka P, David C, David K, Vid, Gašper, Tai, Jurij, Filip, Gaj

 

trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 12. kolo

Category : TEKME 2017/18

nedelja 13.5.2018
Gorišnica – 10:30

 

GORIŠNICA : GOLGETER HAJDOŠE   

 

o tekmi:

V 12. kolu smo gostili ekipo Golgeter Hajdoše in odigrali zelo kakovostno tekmo. Nismo mogli računati na naše igralce letnike 2009 (David K., Gašper, Jaka). Nadomestili so jih igralci naše selekcije U7 – Gaj, Tim in Bor.

Tekmo smo zelo dobro začeli in hitro prisilili nasprotnega vratarja, da prvič pobere žogo iz svoje mreže. Nato so se napadi vrstili z ene in druge strani. Nasprotna ekipa je uspela rezultat najprej izenačiti, zatem pa so še povedli. Do konca prvega polčasa si je nasprotnik naredil prednost, nam pa je preostalo samo, da v drugem polčasu popravimo slab vtis.

Drugi polčas smo začeli zelo dobro in z borbeno igro uspeli rezultat obrniti v našo korist. Naši igralci so nasprotnike tesno pokrivali, jim hitro odvzemali žogo in z hitrim prehodom v fazo napada ustvarjali priložnosti. Uspeli smo unovčiti našo premoč in nekajkrat smo zatresli mrežo nasprotnika, našo pa smo upeli ohraniti nedotaknjeno. Deset minut pred koncem tekme sta se nam pridružila še Jaka P. in David K. Drugič zapored smo se veselili uspeha in našim navijačem pričarali zelo dobro igro. Na koncu nam je tudi nasprotnik čestital za zmago.

IGRALCI: 
Rok,Benjamin,Vid,Jurij,Filip,Jaka P,Jaka Ž,David K,Bor,Gaj,Tim,Rene,David C
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 11. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sreda 9.5.2018
Podlehnik 17.30

 

PODLEHNIK  :  GORIŠNICA  

 

o tekmi:

V sredo smo se v lepem in sončnem vremenu odpravili na gostovanje v Podlehnik. Odigrali smo prestavljeno tekmo, ki je bila delegirana za prejšnjo soboto.

V prvem polčasu smo pokazali zelo dobro igro. Nasprotnika smo napadali na njihovi polovici igrišča in uspešno zadevali gol. Zelo dobro in strelsko razpoložen je bil Jurij, ki je bil vedno na pravem mestu in žogo pospravljal za hrbet nasprotnega vratarja. Da smo zadevali nasprotna vrata je plod dobre igre celotnega moštva.

Drugi polčas je bila kopija prvega. Dobro smo pokrivali nasprotnika že na sredini igrišča in pritiskali na nasprotnikova vrata. Jurij je bil spet v glavni vlogi, saj je vsako napako nasprotnika spet kaznoval z golom. Tudi tokrat smo imeli podporo občinstva. Vsako našo uspešno akcijo so nagradili z ploskanjem. Nasprotnik je tudi poskušal doseči gol, toda naša vratarja sta bila zelo uspešna. Kljub dobrim obrambam, je nasprotnik enkrat uspel zatresti mrežo. Po končani tekmi smo se pozdravili z nasprotnimi igralci, pomahali našim navijačem in se odpravili v slačilnice. Tudi na tej tekmi sta se zelo dobro izkazala Bor in Gaj, ki drugače nastopata še za selekcijo U7.

IGRALCI:
Rok,Benjamin,Vid,Gašper,Jurij,Filip,Jaka P, Jaka Ž,Tai,C,David K,Bor,Gaj
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 10. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sobota 21.04. ob 10.30
zbor ob 9.30 v Gorišnici (telovadnica)

 

GORIŠNICA  :  PODVINCI   

 

o tekmi:

Po dolgem premoru smo končno dočakali tekmo na domačem igrišču. Gostili smo ekipo Podvinc in pričakovali ugoden rezultat, toda vse je šlo enostavno narobe.

Prve minute tekme so kazale, da se bomo uspešno kosali z nasprotno ekipo, imeli smo nekaj obetavnih napadov – žal nismo bili učinkoviti. Vratar nasprotne ekipe je vse naše strele uspešno obranil. V naši zadnji liniji smo naredili ogromno napak, nasprotnik nas je kaznoval in nekajkrat zadel cilj.

Drugi polčas smo poskušali doseči zadetek, toda pri zadnjem dejanju je zmanjkalo moči. Čeprav je bil nasprotnik fizično močnejši, so se naši fantje borili, ampak danes žal ni šlo, vratar nasprotne ekipe je bil zelo razpoložen. Naša vratarja nista bila kos visokim žogam, kar je nasprotnik izkoristil in zadeval cilj. Na koncu tekme smo nasprotniku čestitali za dobro igro, naredili smo skupno fotografijo in pozdravili starše obeh ekip za spodbujanje med tekmo.

IGRALCI:
Rok, Benjamin, David K., David C, Tai, Filip, Jurij, Vid, Gašper
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 9. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sobota 14.4.2018
Videm, 14.00

 

VIDEM : GORIŠNICA  

 

o tekmi:

V sončnem vremenu smo se odpravili na drugo zaporedno gostovanje, tokrat na Videm in odigrali zelo težko tekmo. Nekaj igralcev nam je manjkalo, zato smo v naše vrste vpoklicali še 2 igralca iz mlajše “garde” – Bora in Gaja, ki sta se s svojim pristopom pozitivno izkazala.

Prvi polčas je domača ekipa s svojo igro poskušala do naših vrat priti skozi sredino, toda naši igralci so jih pravočasno uspešno pokrivali, jim odvzemali žogo in si ustvarjali priložnosti. Po našem uspešnem napadu je bil nasprotni vratar prisiljen, da z roko prime žogo izven kazenskega prostora. Prosti udarec je izvedel naš kapetan David K. in z zelo lepim strelom matiral domačega vratarja. Nasprotnik je kljub naši premoči do konca prvega polčasa uspel rezultat izenačiti.

Drugi polčas so bolj obetavno začeli domači igralci, ki so hitro prišli do minimalne prednosti. Na zadetek smo hitro in jasno odgovorili, v glavni vlogi je bil David K., ki je odlično zaključil akcijo. Vse vajeti so naši nogometaši vzeli v svoje roke in priložnosti so se kar vrstile. Vsi naši igralci so dobili priložnost za igro, tako tudi novinca pri U9, ki sta prikazala zelo dobro igro. Hitro smo naredili prednost, kajti Gaj je sprejel žogo na sredini igrišča in se spustil proti golu nasprotnika. Dva domača igralca sta ga morala ustaviti s prekrškom. Prosti strel je še enkrat več izvajal naš kapetan in spet zadel za našo prednost. Do konca tekme smo še enkrat uspeli matirati domačega vratarja, tokrat je bil v glavni vlogi Filip.

Hvala staršem, dedkom, babicam, sestricam in bratcem, da so nas tudi na tej tekmi zelo korektno spodbujali.

IGRALCI:
Rok, Benjamin, Jaka Ž, Jaka P, David K, Filip, Vid, Gašper, Bor, Gaj
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo 8. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sobota 7.4. ob 13.30
zbor ob 12.00 v Gorišnici (telovadnica)

 

SLOVENSKA BISTRICA : GORIŠNICA  

 

o tekmi:

Končno smo po dolgem zimskem premoru, čeprav smo trenirali v telovadnici in odigrali nekaj turnirjev dočakali pomladanski del prvenstva. Tokrat smo se odpravili v Slovensko Bistrico in se pomerili z zelo kvalitetno ekipo. Že v prvem polčasu so nas potisnili na našo polovico igrišča in ustvarjali vrsto priložnosti. Uspeli smo izpeljati nekaj proti napadov, toda v zaključni fazi napada smo bili neučinkoviti. Nasprotnik je zadel v našo mrežo večkrat in si že v prvem polčasu ustvaril dober rezultat. Mi smo uspeli zadeti cilj iz prostega strela. Po prekršku nad našem igralcem je cca. 15 m od vrat prosti strel izvajal David K. in zadel mrežo domačinov.

V drugem polčasu je nasprotnik nadaljeval z dobro igro in nas dobesedno prisilil da smo se morali povleči še globlje na svojo polovico. Bilo je ogromno strelov na naš gol in mnogo krat je naš vratar Rok uspešno posredoval ,tako da mu je ploskalo celotno občinstvo, ki je spremljalo tekmo. Na koncu tekme smo športno čestitali domači ekipi za kvalitetno igro in zasluženo zmago.

IGRALCI: 
Rok, Filip, Jurij, Enej, David K., Jaka P., Nino, Gašper, Vid
trener U9
Nijaz

 • -

turnir U9 – Ormož

Tags :

Category : TEKME 2017/18

nedelja 11.3.2018, Ormož

 

tekme naše ekipe na turniru:

15:00  GORIŠNICA  0:2  LUMEN VARAŽDIN
16:00  GORIŠNICA  4:1 
ORMOŽ (strelci 2x Enej, Jurij, David)

17:00  GORIŠNICA  0:8  PODLEHNIK (strelci 2x Filip, 2x Jurij, 3x David)

polfinale:  GORIŠNICA  0:3  SLAVEN BELUPO KOPRIVNICA

 

IGRALCI: 
Benjamin, Filip, Jurij, Jaka Žuran, David, Jaka Purgaj, Enej, Vid, Rok 
trener U9
Nijaz

 • -

turnir U9 – Hajdina

Tags :

Category : TEKME 2017/18

nedelja 4.3.2018, Kidričevo

 

tekme naše ekipe na turniru:

09:30   GORIŠNICA  6:0  ALUMINIJ (strelci Jurij 3x, Enej, Nino, David)

11:00   GORIŠNICA  0:1  PODVINCI

12:15   GORIŠNICA  3:5  VIDEM

IGRALCI: 
Benjamin, David K., Jurij, Enej, Nino, Jaka
trener U9
Nijaz

 • -

Turnir U7 – Golgeter Hajdina

Tags :

Category : TEKME 2017/18

V soboto 3.3.2018 v dopoldanskih urah je otroška nogometna šola Golgeter Hajdina priredila turnir za selekcijo U7. Na turnirju je sodelovalo 8 ekip iz 6 nogometnih klubov – ONŠ Hajdina, NK Podvinci, NK Videm, NK Aluminij, NK Dornava in NŠ Gorišnica. Igrali smo po širini telovadnice na majhne gole 4 proti 4, brez vratarjev.

Odigrali smo tri odlične tekme. Nekaj golov zabili, nekaj prejeli in na koncu zasluženo vsi prejeli zlate medalje. Čestitke igralcem za borbenost in prikazano igro.

Igralci, ki so sodelovali na turnirju: Gaj Purgaj, Bor Trofenik, Anže Vrbančič, Timotej Hebar, Tim Hostnik, Val Marin, Nia-Jana Jambriško, Anej Bromše, Rene Vaupotič.

trener
Jani in Seba

PODPORNIKI

OPOMNIK

V kolikor otrok ne more priti na tekmo vas naprošamo, da to sporočite trenerju vsaj 2 dni pred tekmo ali na zadnjem treningu pred tekmo. Hvala.

NAKLJUČNE SLIKE

števec

št. obiskov od 13.7.

Your IP: 52.91.176.251