Category Archives: TEKME U9

 • -

U9 prvenstvo – 10. kolo

Tags :

Category : TEKME U9

sobota 21.04. ob 10.30
zbor ob 9.30 v Gorišnici (telovadnica)

 

GORIŠNICA  :  PODVINCI   

 

o tekmi:

Po dolgem premoru smo končno dočakali tekmo na domačem igrišču. Gostili smo ekipo Podvinc in pričakovali ugoden rezultat, toda vse je šlo enostavno narobe.

Prve minute tekme so kazale, da se bomo uspešno kosali z nasprotno ekipo, imeli smo nekaj obetavnih napadov – žal nismo bili učinkoviti. Vratar nasprotne ekipe je vse naše strele uspešno obranil. V naši zadnji liniji smo naredili ogromno napak, nasprotnik nas je kaznoval in nekajkrat zadel cilj.

Drugi polčas smo poskušali doseči zadetek, toda pri zadnjem dejanju je zmanjkalo moči. Čeprav je bil nasprotnik fizično močnejši, so se naši fantje borili, ampak danes žal ni šlo, vratar nasprotne ekipe je bil zelo razpoložen. Naša vratarja nista bila kos visokim žogam, kar je nasprotnik izkoristil in zadeval cilj. Na koncu tekme smo nasprotniku čestitali za dobro igro, naredili smo skupno fotografijo in pozdravili starše obeh ekip za spodbujanje med tekmo.

IGRALCI:
Rok, Benjamin, David K., David C, Tai, Filip, Jurij, Vid, Gašper
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 9. kolo

Tags :

Category : TEKME U9

sobota 14.4.2018
Videm, 14.00

 

VIDEM : GORIŠNICA  

 

o tekmi:

V sončnem vremenu smo se odpravili na drugo zaporedno gostovanje, tokrat na Videm in odigrali zelo težko tekmo. Nekaj igralcev nam je manjkalo, zato smo v naše vrste vpoklicali še 2 igralca iz mlajše “garde” – Bora in Gaja, ki sta se s svojim pristopom pozitivno izkazala.

Prvi polčas je domača ekipa s svojo igro poskušala do naših vrat priti skozi sredino, toda naši igralci so jih pravočasno uspešno pokrivali, jim odvzemali žogo in si ustvarjali priložnosti. Po našem uspešnem napadu je bil nasprotni vratar prisiljen, da z roko prime žogo izven kazenskega prostora. Prosti udarec je izvedel naš kapetan David K. in z zelo lepim strelom matiral domačega vratarja. Nasprotnik je kljub naši premoči do konca prvega polčasa uspel rezultat izenačiti.

Drugi polčas so bolj obetavno začeli domači igralci, ki so hitro prišli do minimalne prednosti. Na zadetek smo hitro in jasno odgovorili, v glavni vlogi je bil David K., ki je odlično zaključil akcijo. Vse vajeti so naši nogometaši vzeli v svoje roke in priložnosti so se kar vrstile. Vsi naši igralci so dobili priložnost za igro, tako tudi novinca pri U9, ki sta prikazala zelo dobro igro. Hitro smo naredili prednost, kajti Gaj je sprejel žogo na sredini igrišča in se spustil proti golu nasprotnika. Dva domača igralca sta ga morala ustaviti s prekrškom. Prosti strel je še enkrat več izvajal naš kapetan in spet zadel za našo prednost. Do konca tekme smo še enkrat uspeli matirati domačega vratarja, tokrat je bil v glavni vlogi Filip.

Hvala staršem, dedkom, babicam, sestricam in bratcem, da so nas tudi na tej tekmi zelo korektno spodbujali.

IGRALCI:
Rok, Benjamin, Jaka Ž, Jaka P, David K, Filip, Vid, Gašper, Bor, Gaj
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo 8. kolo

Tags :

Category : TEKME U9

sobota 7.4. ob 13.30
zbor ob 12.00 v Gorišnici (telovadnica)

 

SLOVENSKA BISTRICA : GORIŠNICA  

 

o tekmi:

Končno smo po dolgem zimskem premoru, čeprav smo trenirali v telovadnici in odigrali nekaj turnirjev dočakali pomladanski del prvenstva. Tokrat smo se odpravili v Slovensko Bistrico in se pomerili z zelo kvalitetno ekipo. Že v prvem polčasu so nas potisnili na našo polovico igrišča in ustvarjali vrsto priložnosti. Uspeli smo izpeljati nekaj proti napadov, toda v zaključni fazi napada smo bili neučinkoviti. Nasprotnik je zadel v našo mrežo večkrat in si že v prvem polčasu ustvaril dober rezultat. Mi smo uspeli zadeti cilj iz prostega strela. Po prekršku nad našem igralcem je cca. 15 m od vrat prosti strel izvajal David K. in zadel mrežo domačinov.

V drugem polčasu je nasprotnik nadaljeval z dobro igro in nas dobesedno prisilil da smo se morali povleči še globlje na svojo polovico. Bilo je ogromno strelov na naš gol in mnogo krat je naš vratar Rok uspešno posredoval ,tako da mu je ploskalo celotno občinstvo, ki je spremljalo tekmo. Na koncu tekme smo športno čestitali domači ekipi za kvalitetno igro in zasluženo zmago.

IGRALCI: 
Rok, Filip, Jurij, Enej, David K., Jaka P., Nino, Gašper, Vid
trener U9
Nijaz

 • -

turnir U9 – Ormož

Tags :

Category : TEKME U9

nedelja 11.3.2018, Ormož

 

tekme naše ekipe na turniru:

15:00  GORIŠNICA  0:2  LUMEN VARAŽDIN
16:00  GORIŠNICA  4:1 
ORMOŽ (strelci 2x Enej, Jurij, David)

17:00  GORIŠNICA  0:8  PODLEHNIK (strelci 2x Filip, 2x Jurij, 3x David)

polfinale:  GORIŠNICA  0:3  SLAVEN BELUPO KOPRIVNICA

 

IGRALCI: 
Benjamin, Filip, Jurij, Jaka Žuran, David, Jaka Purgaj, Enej, Vid, Rok 
trener U9
Nijaz

 • -

turnir U9 – Hajdina

Tags :

Category : TEKME U9

nedelja 4.3.2018, Kidričevo

 

tekme naše ekipe na turniru:

09:30   GORIŠNICA  6:0  ALUMINIJ (strelci Jurij 3x, Enej, Nino, David)

11:00   GORIŠNICA  0:1  PODVINCI

12:15   GORIŠNICA  3:5  VIDEM

IGRALCI: 
Benjamin, David K., Jurij, Enej, Nino, Jaka
trener U9
Nijaz

 • -

Turnir U7 – Golgeter Hajdina

Tags :

Category : TEKME U9

V soboto 3.3.2018 v dopoldanskih urah je otroška nogometna šola Golgeter Hajdina priredila turnir za selekcijo U7. Na turnirju je sodelovalo 8 ekip iz 6 nogometnih klubov – ONŠ Hajdina, NK Podvinci, NK Videm, NK Aluminij, NK Dornava in NŠ Gorišnica. Igrali smo po širini telovadnice na majhne gole 4 proti 4, brez vratarjev.

Odigrali smo tri odlične tekme. Nekaj golov zabili, nekaj prejeli in na koncu zasluženo vsi prejeli zlate medalje. Čestitke igralcem za borbenost in prikazano igro.

Igralci, ki so sodelovali na turnirju: Gaj Purgaj, Bor Trofenik, Anže Vrbančič, Timotej Hebar, Tim Hostnik, Val Marin, Nia-Jana Jambriško, Anej Bromše, Rene Vaupotič.

trener
Jani in Seba

 • -

Turnir U8 – Cirkulane

Tags :

Category : TEKME U9

V petek 23.02.2018 smo se udeležili mini turnirja za selekcijo U8 v Cirkulanah. Na turnirju so sodelovale Cirkulane, NŠ Korant, Dornava in ŠN Gorišnica. Naša ekipa je bila sestavljena iz letnikov 2010 in 2011. Odigrali smo odlične tri tekme in se ob tem veliko novega naučili. Na koncu smo vsi prejeli zaslužene medalje in veseli odšli domov.

Igralci, ki so igrali na turnirju:Rok Cestnik, Rene Vaupotič, Gaj Purgaj, Vid Bezjak, Filip Cestnik, Jaka Žuran, Bor Trofenik.

trener U7 
Jani

 • -

turnir U7 Gorišnica

Tags :

Category : TEKME U9

nedelja 21.1.2018, Gorišnica

 

tekme naše ekipe na turniru:

skupina A
8:00   GORIŠNICA 1:1  PODVINCI-1
9:00   GORIŠNICA 0:0  KORANT
11:00  GORIŠNICA 0:2  SREDIŠČE
12:30  GORIŠNICA 1:1  CIRKULANE

IGRALCI: 
Max, Gaj, Bor, Jaka, Anej, Tai, Anže, Tim, Val, Vid, Nia-Jana

 

skupina B
8:15  GORIŠNICA-1  1:0  ORMOŽ
9:45  GORIŠNICA-1  1:0  ONŠ GOLGETER HAJDINA
11:15 GORIŠNICA-1 2:0  DORNAVA
11:45 GORIŠNICA-1 1:1  PODVINCI-2

polfinale: GORIŠNICA-1  1:2 SREDIŠČE

IGRALCI: 
Max, Gaj, Bor, Jaka, Anej, Tai, Anže, Tim, Val, Vid, Nia-Jana

1. mesto: PODVINCI-1
2. mesto: SREDIŠČE
3. mesto: GORIŠNICA

trener U7
Jani

 • -

turnir U9 Gorišnica

Tags :

Category : TEKME U9

sobota 20.1.2018, Gorišnica

 

tekme naše ekipe na turniru:

skupina A
8:00   GORIŠNICA  3:0  DORNAVA
9:30   GORIŠNICA  3:0  ORMOŽ
11:30  GORIŠNICA  6:0  ONŠ GOLGETER HAJDINA

polfinale: GORIŠNICA  3:0  KORANT 

finale: GORIŠNICA 1:4 LJUTOMER
finale: GORIŠNICA 0:5 ALUMINIJ
finale: LJUTOMER 1:0 ALUMINIJ

IGRALCI: 
Benjamin, David K., Nino, Jurij, Filip, Enej, Vid

 

skupina B
8:15   GORIŠNICA  0:1  CIRKULANE
10:15 GORIŠNICA  0:2  PODVINCI
11:45  GORIŠNICA  0:1  KORANT

IGRALCI: 
Rok, Jaka P., Gašper, Jaka Ž., David C., Tai

1. mesto: LJUTOMER
2. mesto: ALUMINIJ
3. mesto: GORIŠNICA

trener U9
Nijaz

 • -

turnir U9 Korant

Tags :

Category : TEKME U9

nedelja 14.1.2018, Markovci

 

tekme naše ekipe na turniru:

8:00  GORIŠNICA  0:0  KORANT

9:10  GORIŠNICA  0:3  MARIBOR

9:50  GORIŠNICA  1:0  VIDEM

11:10  GORIŠNICA  0:1  CELJE

Turnir, ki ga je organizirala NŠ Korant je bil najmočnejši turnir na katerem smo sodelovali. Sodelovalo je 10 ekip, ekipe so bile razvrščene v dve skupini. Mi smo igrali v zelo močni skupini skupaj z domačini, ekipo Vidma in dveh ekip, ki sta se na koncu pomerila v finalu – Maribor in Celje. Naši upi so se izkazali z zelo všečno in borbeno igro. Zadnjo tekmo v naši skupini smo odigrali z ekipo Celja, ki so pred tem močno polnili mreže svojih nasprotnikov. Naši fantje so se brez strahu podali v tekmo, tako da se je naša mreža zatresla samo enkrat. Imeli smo tudi svoje priložnosti za zadetek, toda nismo bili učinkoviti pri zaključnem strelu na vrata nasprotnika. Čestitke vsem igralcem za borbeno igro, staršem pa za spodbudo.

IGRALCI: Rok, Filip, David, Benjamin, Jurij, Nino, Enej, Vid, JakaP, JakaŽ
trener U9
Nijaz

PODPORNIKI

OPOMNIK

V kolikor otrok ne more priti na tekmo vas naprošamo, da to sporočite trenerju vsaj 2 dni pred tekmo ali na zadnjem treningu pred tekmo. Hvala.

NAKLJUČNE SLIKE

števec

št. obiskov od 13.7.

Your IP: 23.20.165.182