Category Archives: SLIKE

 • -

ekipa U9

Tags :

Category : TEKME U9


 • -

U13 – 18. kolo

Tags :

Category : TEKME U13

ponedeljek 4.6.2018
Gorišnica – 17.00

18. kolo

GORIŠNICA 1 : 10 DRAVA DAKINDA

 

o tekmi:

Zadnja prvenstvena tekma ml. dečkov ali 18. krog selekcije U13.

Ker je bila igralska zasedba na tekmi še enkrat več zelo pomanjkljiva, nismo mogli upati na kako presenečenje. Največ dela na tekmi smo imeli z obrambnimi nalogami, ki pa nam v tej tekmi proti zelo razpoloženim gostom niso najbolje uspevale.

Dolgo prvenstvo je za nami, rezultatsko gledano smo zadovoljni z dosežkom oz. osvojenim 6. mestom. Glede na konkurenco ekip proti katerim smo se borili, lahko fantom samo čestitamo za uspešno sezono.

 

 

trener U13
Seba

 • -

U13 – 17. kolo

Tags :

Category : TEKME U13

ponedeljek 28.5.2018
Gerečja vas – 17.00

 

17. kolo

GOLGETER GER. VAS  1 : 2  GORIŠNICA

 

o tekmi:

8. spomladanska prvenstvena tekma ali 17. krog prvenstva mlajših dečkov U13.

Tekma se je zaradi močnega deževja začela z 15 minutno zamudo. Začetek je bil zaradi mokre površine nekoliko težaven, a kljub temu zelo borben. V prvem polčasu smo videli nekaj priložnosti na obeh straneh, golov pa še ne.

V drugem polčasu smo malo zamenjali igralne položaje, kar se je izkazalo kot dobitna kombinacija. Najprej smo v 38. minuti iz kota povedli z zadetkom Žiga Kokota, ki je z glavo zadel v kratki kot vratarja. Kmalu zatem se je po lepi podaji Alen sam znašel pred vratarjem, golman se je vrgel po tleh, Alen pa je z lobom preko drsečega vratarja žogo poslal v mrežo za vodstvo 0:2. Takoj v naslednjem napadu so domači z lepim strelom od daleč že zmanjšali izid na 1:2. Do konca smo nato trepetali za zmago, saj so domači močno pritisnili na naš gol. A je bila obramba čvrsta in vedno na pravem mestu. Na koncu je bilo to dovolj za zasluženo zmago. Čestitke fantom za borbeno in “mokro” tekmo.

 

trener U13
Seba

 • -

U9 prvenstvo – 14. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sobota 26.5.2018
Gorišnica 10.30

 

GORIŠNICA  : ALUMINIJ 

 

o tekmi:

To soboto smo odigrali zadnjo prvenstveno tekmo v sezoni 2017/2018 proti zelo močni in kvalitetni ekipi Aluminija. Sončno vreme nam je ugajalo, pogoji za igro so bili optimalni.

V prvem polčasu so gostje takoj začeli napadati na naša vrata. V tej fazi igre je imel naš vratar veliko dela. Gostje so v eni izmed akcij tudi rezultatsko povedli. Naši igralci so se otresli pritiska gostov in se borili kolikor se je pač dalo. Borbenost in vztrajnost naših fantov je bila nagrajena tudi z zadetkom. Tempo katerega so narekovali gostje do konca prvega polčasa nismo mogli slediti in nasprotnik je prišel do rezultatske prednosti.

Drugi polčas smo odigrali zelo dobro in nekajkrat zadeli tudi gol. Naša igra je potekala po bokih in tako Filip na desni kakor tudi Vid na levi strani sta večkrat prebila nasprotnikovo obrambo. Žal do pozitivnega rezultata nismo prišli, saj smo v obrambi naredili preveč napak, ki jih je nasprotnik uspel izkoristiti. Čestitke igralcem za srčno in borbeno igro, tokrat se niso ustrašili nasprotnika, kakor so se ga v jesenskem delu tekmovanja, ko smo igrali na Kidričevem.

Po končani tekmi smo čestitali nasprotniku, pozdravili naše občinstvo, ki so nas tudi na tej tekmi spodbujali, zato jim obljubljamo za naslednjo tekmovalno sezono še boljšo igro.

IGRALCI:
Rok, Benjamin, David C., David K., Jaka Ž., Filip, Jurij, Vid, Gašper

 

trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 13. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

ponedeljek 21.5.2018
Gorišnica 17.00

 

DRAVA :  GORIŠNICA  

 

o tekmi:

V lepem in sončnem vremenu, smo se odpravili na Ptuj in odigrali prvenstveno tekmo trinajstega kroga z vrstniki ptujske Drave.

Prvi polčas je bolj obetavno začela domača ekipa, že v zgodnji fazi igre so prišli do prednosti. Mi smo poskušali rezultat izenačiti toda v zaključku akcij nismo bili učinkoviti. Nekajkrat smo zapravili še tisto kar je bilo skoraj nemogoče zgrešiti. Nasprotna ekipa je do konca prvega polčasa zadela nekaj krat. Mi smo uspeli enkrat zatresti mrežo nasprotnika.

Drugi polčas smo začeli zelo dobro, nasprotniku smo hitro odvzeli žogo in zadeli cilj. V tej fazi igre smo bili boljši in ustvarjali priložnosti, toda podobno kot v prvem polčasu naši igralci niso bili natančni pri zadevanju gola. Borili smo se do zadnje minute, toda tokrat je nasprotna ekipa uspela zadeti cilj večkrat kot mi. Kljub temu, da smo drugi polčas odigrali zelo dobro nam rezultatsko ni uspelo nadigrati nasprotnika. Po končani tekmi smo nasprotni ekipi podali roko in čestitali za dosežen rezultat. Na koncu smo za trening izvajali še kazenske strele. Tukaj sta se izkazala naša vratarja – oba sta obranila kar nekaj strelov. Pozdravili smo tudi naše navijače, ki so nas spodbujali skozi celotno tekmo.

 

VRATARJI:
Rok, Benjamin

IGRALCI:
Jaka Ž, Jaka P, David C, David K, Vid, Gašper, Tai, Jurij, Filip, Gaj

 

trener U9
Nijaz

 • -

U13 – 16. kolo

Tags :

Category : TEKME U13

ponedeljek 21.5.2018
Gorišnica – 17.00

16. kolo

GORIŠNICA 4 : 1 ORMOŽ

 

o tekmi:

7. spomladanska prvenstvena tekma ali 16. krog prvenstva mlajših dečkov U13.

V prvem polčasu enakovredna igra z po enim zadetkom na vsaki strani. V drugem polčasu smo si priigrali več priložnosti za zadetke, posledično smo jih tudi več uspeli zadeti. Na golu je bil zanesljiv Luka, ki gostom ni dovolil več kot enega zadetka.

 

trener U13
Seba

 • -

U13 – 15. kolo

Tags :

Category : TEKME U13

ponedeljek 14.5.2018
Kidričevo – 17.00

 

15. kolo

ALUMINIJ B  5 : 0  GORIŠNICA

 

o tekmi:

6. spomladanska prvenstvena tekma ali 15. krog prvenstva mlajših dečkov U13.

Na tekmo smo se odpravili z velikimi težavami. Pred tekmo je igranje odpovedalo več kot pol ekipe oz. kar 6 igralcev (Luka, Anej, Matevž, Žiga, Niko, Alex). Zato je obstajal dvom ali nas bo sploh dovolj, da odigramo tekmo. Primorani smo bili uporabiti “klic v sili” in prosili smo igralce selekcije U11, da nam pomagajo sestaviti ekipo za tekmo – 3 so se pozitivno odzvali, zato se jim na tem mestu iskreno zahvaljujemo.

Tekma je minila v znamenju dežja in mokrega igrišča. Ne glede na sestavo ekipe so se fantje hrabro postavili po robu rdečim, imeli smo tudi nekaj svojih priložnosti za vodstvo, a jih žal nismo izkoristili. Domači so to znali kaznovati in nam ravno v naših kriznih trenutkih zabili gole in na koncu tudi zasluženo zmagali.

Samo upamo lahko, da se je taka odpoved igranja zgodila zadnjič.

trener U13
Seba

 • -

U9 prvenstvo – 12. kolo

Category : TEKME 2017/18

nedelja 13.5.2018
Gorišnica – 10:30

 

GORIŠNICA : GOLGETER HAJDOŠE   

 

o tekmi:

V 12. kolu smo gostili ekipo Golgeter Hajdoše in odigrali zelo kakovostno tekmo. Nismo mogli računati na naše igralce letnike 2009 (David K., Gašper, Jaka). Nadomestili so jih igralci naše selekcije U7 – Gaj, Tim in Bor.

Tekmo smo zelo dobro začeli in hitro prisilili nasprotnega vratarja, da prvič pobere žogo iz svoje mreže. Nato so se napadi vrstili z ene in druge strani. Nasprotna ekipa je uspela rezultat najprej izenačiti, zatem pa so še povedli. Do konca prvega polčasa si je nasprotnik naredil prednost, nam pa je preostalo samo, da v drugem polčasu popravimo slab vtis.

Drugi polčas smo začeli zelo dobro in z borbeno igro uspeli rezultat obrniti v našo korist. Naši igralci so nasprotnike tesno pokrivali, jim hitro odvzemali žogo in z hitrim prehodom v fazo napada ustvarjali priložnosti. Uspeli smo unovčiti našo premoč in nekajkrat smo zatresli mrežo nasprotnika, našo pa smo upeli ohraniti nedotaknjeno. Deset minut pred koncem tekme sta se nam pridružila še Jaka P. in David K. Drugič zapored smo se veselili uspeha in našim navijačem pričarali zelo dobro igro. Na koncu nam je tudi nasprotnik čestital za zmago.

IGRALCI: 
Rok,Benjamin,Vid,Jurij,Filip,Jaka P,Jaka Ž,David K,Bor,Gaj,Tim,Rene,David C
trener U9
Nijaz

 • -

U9 prvenstvo – 11. kolo

Tags :

Category : TEKME 2017/18

sreda 9.5.2018
Podlehnik 17.30

 

PODLEHNIK  :  GORIŠNICA  

 

o tekmi:

V sredo smo se v lepem in sončnem vremenu odpravili na gostovanje v Podlehnik. Odigrali smo prestavljeno tekmo, ki je bila delegirana za prejšnjo soboto.

V prvem polčasu smo pokazali zelo dobro igro. Nasprotnika smo napadali na njihovi polovici igrišča in uspešno zadevali gol. Zelo dobro in strelsko razpoložen je bil Jurij, ki je bil vedno na pravem mestu in žogo pospravljal za hrbet nasprotnega vratarja. Da smo zadevali nasprotna vrata je plod dobre igre celotnega moštva.

Drugi polčas je bila kopija prvega. Dobro smo pokrivali nasprotnika že na sredini igrišča in pritiskali na nasprotnikova vrata. Jurij je bil spet v glavni vlogi, saj je vsako napako nasprotnika spet kaznoval z golom. Tudi tokrat smo imeli podporo občinstva. Vsako našo uspešno akcijo so nagradili z ploskanjem. Nasprotnik je tudi poskušal doseči gol, toda naša vratarja sta bila zelo uspešna. Kljub dobrim obrambam, je nasprotnik enkrat uspel zatresti mrežo. Po končani tekmi smo se pozdravili z nasprotnimi igralci, pomahali našim navijačem in se odpravili v slačilnice. Tudi na tej tekmi sta se zelo dobro izkazala Bor in Gaj, ki drugače nastopata še za selekcijo U7.

IGRALCI:
Rok,Benjamin,Vid,Gašper,Jurij,Filip,Jaka P, Jaka Ž,Tai,C,David K,Bor,Gaj
trener U9
Nijaz

 • -

U13 – 14. kolo

Tags :

Category : TEKME U13

ponedeljek 8.5.2018
Gorišnica – 17.00

 

14. kolo

GORIŠNICA  1 : 10  BISTRICA

 

o tekmi:

5. spomladanska prvenstvena tekma ali 14. krog prvenstva mlajših dečkov U13.

V začetku prvega polčasa smo bili približno 15 minut enkovreden nasprotnik. V 6. min smo si priigrali najlepšo priložnosti v celotni tekmi, ko je proti golu sam z žogo stekel Žiga Vozlič, odločil se je za strel mimo vratarja, a je žoga žal zletela za las mimo desne vratnice. Potem pa smo vedno slabše pokrivali najboljšega strelca lige, ki je spretno začel kaznovati naše napake in že do konca prvega polčasa zabil kar tri gole.

V drugem polčasu je Žiga Kokot uspel najprej z močnim strelom stresti prečko, po odbiti žogi pa še zatresti mrežo. Kasneje nismo več resneje zapretili nasprotniku. Medtem ko so oni naš gol zadeli še večkrat.

 

trener U13
Seba

PODPORNIKI

OPOMNIK

V kolikor otrok ne more priti na tekmo vas naprošamo, da to sporočite trenerju vsaj 2 dni pred tekmo ali na zadnjem treningu pred tekmo. Hvala.

NAKLJUČNE SLIKE

števec

št. obiskov od 13.7.

Your IP: 52.91.176.251